Custom Search
 
Application Documents Application Forms Interview Fees Site Map  
Сайт за Имиграцията в Квебек
 

Процедура за Легална Емиграция, Живот и
Работа в Провинция Квебек


Study Renting Learn French Learn English
 

Квебек и Френският език

Този раздел е за емигранти или кандидат емигранти , които нямат познания по френски език, т.е.:

Кандидат емигранти, търсещи информация за възможностите за изучаване на Френски език
емигранти, които са получили писмо за потвърждение от Имиграционни Служби Квебек и чйито файлове са в процес на обработка
емигранти, които са пристигнали в Квебек и трябва междувременно да получат обучение  
емигранти, които са живели в Квебек за известно време и искат да подобрят познанията си по френски език.
Този раздел може да бъде полезен и за хора с добро ниво на владеене на френският език, които са преди всичко, търсещи: информация на френски език или по-пълна и подробна информация за францизацията.  


 Избирайки Квебек, като дестинация означава, че вие искате да живеете във ФРАНКОФОНСКО общество. Френският е официалният език на провинция Квебек  и се използва от повече от 80% от населението (по статистически данни).

 

Изучавай френски език онлайн

Ако искате да:

Проверите вашето ниво на познаване на френски език
Започнете френски курс сега, защото това е най-удобния момент за вас

Подобрите познанията си по френски.

Rocket French Premium - Научете Френски като роден език, и намалете времето за изучаването му на половина. Забавлявайте се докато изучавате Френски език. Това е най-добрата, най-популярната и достъпна система за изучаване на френски в света. Опитайте сега - НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

Учете френски език ОНЛАЙН - започнете сега!.

ТУК вие можете да се регистрирате, и да използвате ресурсите предоставени от Службите за Емиграция в Квебек за самооценка и изучаване на френски език онлайн.

Тук можете да направите  тест за да прецените знанията си, след което можете да намерите многобройни упражнения, съобразени с нивото ви на владеене на езика.

 

 

Френски Език в България

Дали наистина се нуждаете от Френски Език? - Отговорът е – ЗАВИСИ.


Ако кандидатурата ви е добра и събирате нужният брои точки, базово владеене (от порядъка на : Здравейте, Довиждане и др.) може да бъде достатъчно, но ако точки недостигат, вие трябва да ги наваксате с френски език.

Скоро тук ще намерите полезна информация как напълно безплатно и учудващо бързо можете да научите френски. В секцията ще намерите полезни връзки за онлайн радио станции на френски, онлайн телевизии, речници, самоучители и много други. Моля проверете секцията отново!

 

 

Френски Език в Квебек

Инвестирайки в изучаване на  френски език в България, ви ще можете се интегрирате по-бързо в Квебек. Владеенето на английски език, в много от случайте е достатъчно условие за намиране на добре платена работа, но владеенето на френски е прието за преимущество. Има редица компаний в които комуникацията е изцяло  на френски или английски език - т.е. владеене на двата езика не се изисква.

Когато получавате услуги - правни, медицински, консултантски и т.н, по закон те трябва да бъдат предоставяни както на френски, така и на английски език.

 

 

Изучавай на френски език в Квебек

След като пристигнете в Квебек, вие ще имате достъп до различни видове курсове по френски безплатно. Също така се  предоставя Финансова помощ (подобно на стипендия), разбира се при определени условия, за да ви помогне да присъствате клас. Повече за регистрацията в курс по френски език в Квебек.

 

 

Fast Access

Learn French Regulated professions and orders
 

Legal Immigration to Quebec, Canada – Program for Qualified Workers

The applicants for the immigration to Canada as qualified workers for Quebec province in Canada/Qualified Applicants are those with intention to settle in Montreal or other city in Quebec, Canada.

 

   
Copyrights LegalImmigrationToCanada.com © 2009 - 2019