Custom Search
 
Application Documents Application Forms Interview Fees Site Map  
Сайт за Имиграцията в Квебек
 

Процедура за Легална Емиграция и Живот
в Провинция Квебек


Повече за

Study Renting Learn French Learn English
 

 

Моят емиграционен Консултант за Канада

Разберете Как Можете да Имигрирате в Канада

...Без да плащате хиляди за консултански услуги...

Действайте Сега

Моят консултант за емиграция в Канада

Поръчайте ТУК

Имиграцията в Канада - Провинциални Номинационни Програми

Провинциалните Номинационни Програми позволяват провинции да номинират хора, които искат да имигрират в Канада и които се интересуват да се остановят в определена област.

Провинциалните кандидати са избрани въз основа на тяхната способност да допринесат за икономическото развитие на провинцията. Обикновенно, но не винаги, валидна оферта от работодател в Канада (в рамките на провинцията) се изисква според съответната областна номинационна програма.

Повечето провинции на Канада участват в провинциални номинационни програми. Участващите провинции подписват споразумение с властите отговорни за гражданство и имиграция в Канада (CIC), което дава възможност на провинциите да избират директно емигранти, които да отговарят на изискванията, които те са установили. емигранти, които желаят да кандидатстват по процедура за конкретна провинция, трябва първо да кандидатстват за провинцията, където те искат да пребивават.

Списък на провинциите в Канада със съответните Провинциални Номинационни Програми

* Алберта
* Британска Колумбия
* Квебек
* Мaнитоба
* Нов Брунсуик
* Нюфаундленд и Лабрадор
* Нова Скотия
* Онтарио
* Остров Принц Едуард
* Саскатчуан
* Юкон

 

Преди подаване на молба за имиграция в Канада, първо трябва да получите удостоверение от провинцията за която кандидатствате. След успешна процедура по провинциалната програма, отделна молба трябва да бъде направена до влстите по гражданство и имиграция Канада за Имиграционна виза(за получаване на статут на постоянно пребиваващ).

Провинция Квебек, където се намира Монреал, не участва в провинциалните Номинационни програми. Напротив, за правителството на Квебек, съществуват поредица от договори, чрез които Квебек е установил свои собствени критерии за подбор на икономически емигранти, които се посочили намерението си да живеят в тази провинция.

Обработката на документите по различните програми за имиграция в Канада зависи от съотвеетните канадски Имиграционни служби. Най-кратки са сроковете за обработка на документите за "Програмата за Емиграция за Провинция Квебек, Канада".

Fast Access

Learn French Regulated professions and orders
 

Legal Immigration to Quebec, Canada – Program for Qualified Workers

The applicants for the immigration to Canada as qualified workers for Quebec province in Canada/Qualified Applicants are those with intention to settle in Montreal or other city in Quebec, Canada.

 

 
Copyrights LegalImmigrationToCanada.com © 2009 - 2019